Υπηρεσίες

Αντιμετωπίζουμε τη δύσκολη στιγμή της απώλειας των μικρών μας φίλων με σεβασμό και υπευθυνότητα. Είμαστε εκεί για εσάς σ'αυτές τις στιγμές που χρειάζεστε βοήθεια. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μπορέσετε να βιώσετε την αλλαγή υπό έλεγχο, απαλύνοντας τον πόνο.

Περισυλλογή νεκρών ζώων

Έμπειρο προσωπικό που διαθέτει κατάλληλες γνώσεις για την απόλυτα ασφαλή περισυλλογή νεκρών ζώων, ώστε να μην υπάρξει απολύτως κανένας κίνδυνος μετάδοσης οποιασδήποτε λοίμωξης.

Η περισυλλογή και η τοποθέτηση του ζώου σε ειδικούς νεκρόσακκους ή κιβώτια είναι μια από τις μεθόδους που ακολουθούνται, διότι έτσι μπορεί να εξασφαλιστεί η μεταφορά του ζώου χωρίς κίνδυνο.

Προσοχή απαιτείται στο χρόνο περισυλλογής από την ώρα θανάτου. Ευνόητο είναι οτι πρέπει να γίνεται το συντομότερο δυνατόν. Για τον σοβαρό λόγο αυτό παρέχουμε 24ωρη υπηρεσία.

Προετοιμασία για ταφή ή καύση

Μέριμνα για την πραγματικά "Υγειονομική Ταφή" λαμβάνεται κατά την διάρκεια της προετοιμασίας του εκάστοτε ζώου, αφού βάσει της νομοθεσίας πρέπει να ακολουθείται διαδικασία εξασφάλισης του όρου "Υγειονομική Ταφή". Η διαδικασία ακολουθείται σε κάθε περίπτωση και διεκπεραιώνεται με την πλέον άρτια μέθοδο.

Καύση νεκρών ζώων

Για όσους επιθυμούν την καύση, διατίθενται 2 μέθοδοι. Η συνηθέστερη μέθοδος είναι η ομαδική καύση των νεκρών ζώων σε ειδικούς κλιβάνους, η οποία είναι η οικονομικότερη. Η μεμονωμένη καύση είναι μια επιπλέον διαθέσιμη επιλογή και γίνεται κατόπιν συμφωνίας με τον εκάστοτε ιδιοκτήτη.

Παροχές και Αναμνηστικά

Επειδή μετά την ταφή ή την καύση δεν τελειώνει, στη "Γαλήνη" σας παρέχουμε την δυνατότητα να διακοσμήσετε τον χώρο που κείται το κατοικίδιό σας.

Εφόσον επιθυμείτε, μπορούμε να αναλάβουμε εμείς αυτό το έργο και να διαμορφώσουμε τον χώρο σύμφωνα με τις δικές σας υποδείξεις.

Τυπικά, ο χώρος σημαίνεται με λευκά βότσαλα και αναγράφεται το όνομα σε απλή πινακίδα.

Η "Γαλήνη" είναι ένας ελεύθερα επισκέψιμος χώρος κάθε Σάββατο, ενώ τις υπόλοιπες ημέρες οι επισκέψεις γίνονται με ραντεβού.

Επιπλέον ειδικά δοχεία, σαρκοφάγοι ή νεκροκιβώτια, μπορούν να επιλέγονται από τον ιδιοκτήτη, από καταλόγους (διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας)